Spa och thai

Efter träningen följde mamma med hem! Hon och pappa fick presentkort på en spakväll hos oss i julklapp och nu var det dags att göra slag i saken och skämma bort dom lite! Visserligen var det mest Iza som skämde bort dom, och Malin som kom förbi och klippte deras hår! Dom blev så tjusiga så! Iza masserade och jag stod för matlagningen (alltid nåt!). Jag bytte ut fredagens middag mot söndagen. Anledningen? Dagens middag skulle ha varit kryddig korvsoppa, det säger väl allt? Inte så kul mat att bjuda på helt enkelt. Så vi tog söndagsmiddagen istället och det blev riktigt lyckat!

Thaikyckling med grön curry (står röd i receptet men vi hade grön hemma från tidigare så vi bytte)

Betyg:
10 av 10 GI-Janes

Motivering: Mamma och pappa tyckte detta smakade som äkta thaimat och var precis lagom starkt! Jag och Iza höll med, det var riktigt gott och smakrikt! Vi har alltid en skål med naturell yoghurt till vilket är gott när det är lite starkt! En riktigt mumsig middag som påminner mycket om sån mat vi lagar när vi inte är på bok-diet! Vi kommer helt säkert laga detta igen, en klar hit!





Kommentarer
Postat av: MammAnn

Hej hörrni och tack för en helt perfekt underbar spa-kväll. All inclusive... fantastisk mat!!! Detta receptet vill vi ha!!! Och tack Iza för massagen - perfekt! Nyklippta och relaxade kunde vi sedan bege oss till storstaden och se på härliga Hairspray!

Kärlek!

2010-03-21 @ 18:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0