Första lunchen lagad..

Ja, tills imorgon alltså. Det gäller ju att ligga ett steg före för att ha en chans att hänga med i receptsvängarna nu. Mycket planerande. Men det gillar jag. Änsålänge.

Morgondagens lunchlåda består av en grekisk sallad med svarta bönor. Jag är lite skeptisk men förväntansfull. Det ser ändå ganska gott ut. Har inte provat än. Kan inte äta massa grönt idag när det är sista söndagen före GImars! Nej, imorgon börjar det. Då får vi se om den var nåt att ha, salladen!

Min skapelse:


"Originalet".. lite mer finlir möjligtvis


Noggrannhet

Det gäller att följa boken (bibeln!) till punkt och pricka.




The plan!

Tänkte berätta lite hur jag tänkt sköta detta projekt. Egentligen är det mer ett experiment förresten. Jag och Bellan är försökskaninerna som kommer rapportera hur maten smakar, hur mycket våra kroppar skriker efter choklad och hur bittra vi är över att vara vuxna människor som inte får äta vad dom vill. Jag kommer dock skriva upp det vi faktiskt får äta, allt enligt GI-bibeln vars recept vi ska försöka följa så slaviskt som möjligt.

Imorgon blir det storshopping, kyl och skafferi är tömt på onyttigheter så det finns gott om plats. I boken finns shoppinglistor för varje vecka, samt recept för varje dag, så vi utgår från dom. Det kommer bli mycket linfrö, babyspenat och palsternackor. Förhoppningsvis leder detta i slutändan till att vi får varsina pigga, glada kroppar fulla av rätt näring och energi.  Oavsett resultat kommer ärliga rapporter att avges.

Träning kommer även förekomma. Sånt kommer man ju liksom inte undan när man ska vara hälsosam. Jag har tränat runt sex dagar i veckan sedan januari tills jag blev sjuk för någon vecka sedan. Nu känner jag mig friskare och redo att sätta igång med träningen igen. Jag gillar´t faktiskt. Bellan också. Målet är att träna minst fem gånger i veckan. För Izas del blir det minst tre, hon har ett så fysiskt jobb så det räcker gott och väl.

Åh, nu kom jag på vad vi kan kalla oss. GI-Janes. haha. Det var fyndigt tycker jag.

Gör om. Gör rätt.

Imorgon smäller det! Då går vi all-in på en GImånad á la Paulún! Därför har självklart denna helg ägnats åt att överkonsumera allt vi INTE kommer få äta under mars månad. Exempel på detta är rostat vitt bröd med ost och marmelad, o´boy, amerikansk cheesecake, cola light, pizza, muffins, godis, mumsmums. You get the picture. Mycket gott. Mycket dåligt.


THE BIBEL!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0