Halvtidssummering

Så var söndagsmiddagen med tillhörande dessert uppäten och därmed har halva tiden gått! Det har gått så fort så fort! Vi börjar komma in i det här ordentligt nu, känns nästintill helt normalt att äta mat efter en bok dag för dag!

Det är lite svårt att säga hur man mår hittills eftersom jag varit sjuk sista veckan, men en bra sak är att det inte alls är svårt att följa den här dieten! Hittills har all mat varit ätbar, till och med riktigt riktigt god, det har varit lättlagad relativt okomplicerad mat och vi har inte saknat sötsaker alldeles för olidligt mycket. En dag har vi fuskat, det var igår, men det var ganska lindrigt fusk (tycker vi)! Det slank ju ner ett och annat glas vin utöver det "nyttiga glaset", som snacks hade vi morots och gurkstavar med dipp och lite egenpoppade popcorn. Läste på Pauluns sida om GI att popcorn är okej, dock skulle de helst vara poppade i cocosfett(!?), vi hade rapsolja.

Nu ser jag fram emot en ny frisk vecka med mer goda recept. Hoppas även att vi kommer känna av jättetydliga hälsosamma effekter, typ att vi är superpigga hela tiden och kläderna är två storlekar för stora helt plötsligt! ;)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0